Mijn werk methode: Wielwerkmethode

Deze methode is ontworpen door simpelweg naar alle natuurlijke cycli van alles wat leeft te kijken.
Alle natuurlijke processen hebben een kringloop en bestaan in energiestromen van cirkels. De kringloop van onze dagelijkse gewoontes, de seizoenen, bloedsomloop, onze spijsvertering en zo kunnen we vele voorbeelden vinden over cirkels die onderhevig zijn aan wisselwerking en de kringloop. Door de stroom van je eigen cycli te volgen zorg je dat je weer terug komt in jouw natuurlijke stroom.

Wielwerkmethode is opgebouwd volgens de elementen waar je vele aspecten aan kunt koppelen. In de natuur is alles uit cirkels op gebouwd, in opgang en neergang en dat is ook zo bij de menselijke processen. Deze methode koppelt de cirkels in de natuur van de menselijke ontwikkeling en is daardoor effectief.

De vijf elementen:

Noorden – aarde – lichaam en materie
Oosten – lucht – gedachten
Zuiden – vuur – energie
Westen – water – emoties
Midden - ether – ik - gedrag

Het is een unieke en heldere methode die je inzicht geeft bij  vastgelopen (innerlijke) processen Hierdoor worden gewoontes zo als vast geroeste overtuigingen zichtbaar. En als iets in het licht staat en het in het bewustzijn is, kun je er als mens wat mee doen zodat het geen belemmering meer is maar een leerproces.